ته چین در 50 دقیقه

غذایی خوشمزه و  لذیذ و محبوب ما ایرانی ها

ته چین را نه تنها با مرغ بلکه با گوشت و قارچ هم میتوان پخت کرد این غذا بیبشتر برای مهمانی استفاده میشود و به عنوان نهار،شام و پیش غذا صرف میشود

در کنار ته چین میتوان قورمه سبزی و خورشت های دیگر را نیز تهیه کرد

 

برای تهیه ته چین نیاز به قابلمه داریم که پیشنهاد ما سرویس قابلمه دسینی مدل 9009 میباشد که جنس داخلی گرانیت و نچسب است

 

 

سرویس قابلمه 10 پارچه دسینی مدل 9009(اینجا کلیک کنید)

مواد مورد نیاز(برای 5 نفر):

برنج:3 پیمانه

سینه مرغ:2 عدد

پیاز: 1 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

گلاب: 1 ق غ

ماست چکیده: 1 پیمانه

زرشک: 1.3 پیمانه

کره: 5 گرم

روغن مایع: 3 ق غ

شکر:1 ق غ

زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم

نمک،فلفل سیاه،برگ بو،زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1(آماده سازی):ابتدا برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید،زرشک را مقداری آب خیس کنید و زعفران را خوب بسایید و به همراه کمی یخ بگذارید

کنار تا خوش رنگ شود

2(پخت مرغ):سینه مرغ را همراه یک پیاز 4 قاچ شده با کمی فلفل سیاه و برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ

پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و خلال کرده و استخوان های مرغ را جدا کنید و مقداری زعفران روی مرغ ها بریزید

3(تهیه مواد ته چین مرغ):تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه بشکنید و کمی با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست

چکیده را به همراه زعفران دم کرده و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خوش رنگ شود

4(تفت دادن زرشک):داخل یک تابه کوچک کره ریخته تا ذوب شود سپس زرشک را به همراه شکر و گلاب تفت دهید تا زرشک ها ورم کند

5(پخت برنج):برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را بگیرید سپس یکم زنده تر از مقدار همیشه آبکش کنید و برنج را داخل مواد ته چین

ریخته و خوب هم بزنید تا با تمام مواد مخلوط و یکدست شود

6- قابلمه را بر روش اتیش میگذاریم و کمی صبر میکنیم تا کف قابلمه داغ شود سپس نیمی از برنج را ریخته و با کفگیر خوب فشرده کنید و مرغخلال شده را

اضافه کنید و آن هم فشرده کنید تا داخل برنج برود سپس روی مرغ زرشک تفت داده بزیزید و مابقی برنج را ریخته و روی ان ته چین مرغ را صاف کنید و ته چین

را روی حرارت کم به مدت 50 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و در انتها پخت کمی زعفران و کره روی برنج بریزید و  قابلمه را برگردانید و زرشک و با خلال های دلخواه

تزیین کنید. نوش جان

 

 

 

یاسر نظری
ارسال دیدگاه