سرو کاپاچینو با اسپرسوساز دلونگی

کاپاچینو چیست؟

 

کاپاچینو یک نوشیدنی گرم است که از مخلوط اسپرسو و شیر بخارپز درست میشود،یک کاپاچینو خوب دارای بافت و طعم قوی و بسیار دلچسب است

 

 

خوب سوال اینجاست که ما چطوری و با چه اسپرسوسازی میتوانیم  همچین کاپاچینوی خوشمزه ای داشته باشیم

ما اسپرسوساز دلونگی مدل 685 را بهتون پیشنهاد میکنیم

دلونگی یکی از معروف ترین برندهای ایتالیایی است،اسپرسوساز دلونگی مدل 685 با ایجاد فشار زیاد بالای 15 بار

معادل 1.5مگاپاسکال بر روی پودر قهوه موجب خارج شدن کامل عصاره ی قهوه میگردد.

 

اسپرسو ساز دلونگی مدل EC685(اینجا کلیک کنید)

 

مواد لازم:

_قهوه دارک(تاریک) تفت داده شده و اسیاب شده:2قاشق چای خوری

_آب:120 میلی لیتر

_شیر برای فوم:120 میلی لیتر

مراحل تهیه:

ابتدا مواد اولیه را اماده کنید سپس آب را درون محفظه مخصوص آب اسپرسوساز بریزید

دوقاشق چای خوری قهوه دارک(تاریک) آسیاب شده را در شات مخصوص پودر قهوه بریزید

با استفاده از مشتی مخصوص به پودر قهوه فشار وارد کنید تا حجم آن را به یک سوم اولیه کاهش پیدا کند

شات را درون دستگاه بگذارید و به سمت راست بچرخانید(همه ی اسپرسوسازهای دلونگی به این صورت بسته می شوند اما ممکن است برندهای دیگر متفاوت باشد)

قهوه آماده شده در لیوان کاپاچینو قرار داده شده در زیر شات می ریزد

در این لحظه نوبت به درست کردن فوم شیر می رسد

شیر را در هر ظرف دیگر یا ظرف مخصوص کف ساز همراه با اسپرسوساز دلونگی که یک پارچ فلز کوچک است بریزید

شیر را زیر شیربخار داغ قرار دهید شیر بخار داغ باید مقداری پایین تر از سطح شیر و چسبیده به لبه پارچ قرار بگیرد،اهرم مربوط به بخار داغ را روشن کنید

 

 

در اول کار کف های ایجاد شده امکان دارد بزرگ باشند ولی به مرور ریزتر شده و شیر حالت فوم نرم به خود می گیرد

به خاطر داشته باشید که وقتی شیر حالت فوم به خود می گیرد لازم است که لوله شیر بخار داغ را بیشتر در فوم فرو

کنید تا قسمت های زیرین شیر درون پارچ نیز حالت فوم بگیرند

زمانی که شیر به دو برابر حجم اولیه خود رسید اهرم را خاموش کنید و فوم را به فنجان قهوه اضافه کنید

کاپاچینو حاضر است و میتوانید روی آن را با پودر دارچین یا قهوه زیبا کنید

 

 

یاسر نظری
ارسال دیدگاه