زولبیا و بامیه از شیرینی های معروف و بسیار پرطرفدار ایرانی هستند.
از آن جایی که در ماه مبارک رمضان هستیم،زولبیا و بامیه در سفره ی افطار همه ی ما وجود دارد.زولبیا نوعی شیرینی است که منشا آن کشور هند،ایران و ترکیه است
از مواد اولیه اینگونه شیرینی میتوان به ماست،نشاسته و خمیر مایه اشاره کرد.مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل خاورمیانه،آسیا رواج دارد
طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه:
برای تهیه شربت زولبیا و بامیه ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را به آب اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر
در آب حل شود و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و آبلیمو و گلاب را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا مواد به خورد هم بروند و شربت قوام بگیرد و مقداری
غلیظ شود بعداز اینکه شربت غلیظ شد آن را از روی حرارت بر میداریم و کنار هم قرار می دهیم تا خنک شود و بعد در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود
مواد لازم زولبیا:
1-ماست: 2 ق غ
2-آرد سفید قنادی: 1 لیوان معادل 120 گرم
3-نشاسته ذرت: 2 ق غ
4-روغن مایه: 2 ق غ
5-خمیر مایع فوری: 1 ق چ
6-شکر: 1 ق چ
7-آب ولرم : 3/4 پیمانه
8-زعفران ساییده: 1/4 ق چ
مرحله اول:
برای تهیه و آماده سازی شیرینی زولیبا در ابتدا خمیر مایه فوری را با شکر و اب درون یک لیوان بریزید و هم زده و در ظرف بگذارید تا خمیر فعال شود
در نظر داشته باشید آب دمای مناسب داشته باشد و خمیرمایه تازه باشد
مرحله دوم:
در ادامه آرد و نشاسته ذرت و زعفران ساییده شده را با هم مخلوط سپس خمیرمایه به عمل آمده و ماست آماده کنید بعد روی ظرف را بپوشانید و برای 8 ساعت در یخچال
قرار دهید تا خمیر ترش شود و استراحت کنید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.