طرز تهیه پیتزا با مایکروویو

پیتزا یک غذای ایتالیایی خوشمزه ای است که به صورت نان گرد صافی که در آون توستر و مایکروویو پخته می شود معمولا روی آن را با سس گوجه و پنیر می پوشانند و مواد دلخواه دیگر را روی نان اضافه می کنند

پنیری که معمولا مورد استفاده قرار می گیرد پنیر پیتزا است و همچنین از مواد مختلفی مانند (ژامبون،قارچ،زیتون،فلفل و …) برای تهیه پیتزا استفاده میشود

 

 

تهیه یک پیتزای خانگی با مایکروویو پاناسونیک:

 

چرا مایکروویو پاناسونیک؟چون توان 800 وات،مناسب پخت و گریل انواع غذاها در منزل می باشد حجم محفظه ی داخلی دستگاه 25 لیتر بوده و قطر سینی شیشه ای داخلی 28 میلی متر است که به صورت گردان طراحی شده است.

 

مایکروویو پاناسونیک مدل NN-ST34HM(اینجا کلیک کنید)

 

مایکروویو پاناسونیک منوی خودکار پخت دارد که به شما این اجازه رو میده که غذاهای خود را فقط با تنظیم وزن طبخ نمایید و می توانید برای گرم کردن غذا نیز از این مایکروویو استفاده کنید فقط کافیه کلید” quick 30″ دستگاه را به مدت 30 ثانیه روشن نمایید

 

 

مواد لازم:

سوسیس و کالباس 250 گرم

فلفل دلمه نصف پیمانه (خردشده)

قارچ 1 پیمانه (خردشده)

پنیر پیتزا 100 گرم

خمیر پیتزا آماده 1 عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

 

خمیر را به تنهایی روی سینی فلزی می گذاریم و آنرا به مدت 1الی 2 دقیقه، قدرت 60% در مایکروویو قرار می دهیم تا آب خمیر مقداری گرفته شود بعد با سس گوجه سطح خمیر را می پوشانیم و روی آن را مقداری پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و تمام مواد را که به شکل دلخواه و با قطر نازک خرد شده آن را روی خمیر می ریزیم

و بین آن را پنیر می پاشیم،پیتزا را روی سینی فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیق با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم تا هم سطح آن برشته شود هم پیتزا پخته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود

 

 

یاسر نظری
ارسال دیدگاه